top of page

OnzeWerkwijze

Intake & Advies

Na een eerste contactmoment, per email, app, telefoon of via een persoonlijk gesprek, krijg je (in geval van een bruiloft) een vragenlijst toegestuurd. Daarna nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek om met het hele team al je vragen te beantwoorden en jullie wensen te bespreken. Als we een klik met elkaar hebben krijgen jullie een uitgewerkte offerte op maat. Gaan jullie akkoord? Wauw super leuk! We kijken uit naar jullie grote dag! In de voorbereidende periode ontvangen jullie nog tips en tricks voorafgaand aan de bruiloft.

Intake & Advies

Voorbereiding

Wat moet er een hoop geregeld worden! Bij de aanloop naar jullie dag komt veel bij kijken, zo ook voor ons als fotograaf. Voorafgaand aan de dag bezoeken we altijd de locaties. Hoe valt het licht, hoe is de opstelling, waar kunnen we parkeren, wat is het dagprogramma, is er een draaiboek, etc.

 

Daarnaast nemen we altijd contact op met de ceremoniemeester of andere belangrijke personen die tijdens jullie dag een rol spelen. Zijn er speciale dingen waar we rekening mee kunnen houden? Uiteraard houden we contact met jullie. 

Ondersteuning nodig met de voorbereiding? Op de hoogte zijn van de nieuwste trouwtrends? Marjolein is gecertificeerd Weddingplanner en staat jullie graag bij. 

Voorbereiding

Dream Day

Voor dag en dauw zijn wij in de weer. Een van de fotografen gaat naar de bruid, de ander naar de bruidegom. (afhankelijk van jullie wensen) Alle camera's staan qua tijd op elkaar afgesteld. Zo ontstaat er een mooie tijdlijn over de dag en kunnen jullie na afloop zien wat de ander beleefde op hetzelfde moment. Vanaf de first look zijn beide fotografen weer bij jullie samen om een prachtig journalistiek dagboek van jullie droomdag te maken. Aan het begin van de dag en tijdens de shoot hebben we intensief contact, maar zijn we toch op de achtergrond. Het is natuurlijk de bedoeling dat jullie het meest genieten van elkaar! Vanaf het moment van de ceremonie en wanneer jullie met jullie gasten zijn, zijn wij "onzichtbaar". In een ontspannen sfeer documenteren wij de dag. Voor we afsluiten krijgen jullie nog even de tijd voor wat verzoekjes. Nog even doorfeesten of blijven we tot een knallend einde? Wanneer jullie nagenieten gaan wij aan de slag met al die prachtige foto's

Dream Day

Nazorg

Binnen twee weken na jullie droomdag ontvangen jullie een eerste selectie foto's. Deze foto's zijn uitgewerkt in zwart wit en in een compilatie filmpje verwerkt met een muziek nummer naar jullie keuze. Ondertussen gaan we verder met de nabewerking van jullie foto's. ca 6 weken na de bruiloft zijn de foto's klaar. Hebben jullie een album besteld? Dan nodigen we jullie uit om het album digitaal te komen bekijken. Nog aanpassingen? Geen probleem! Het is jullie album en het moet passen als een warme jas.

 

We kunnen ons voorstellen dat jullie de nabewerkingtijd lang vinden.

Fotomar werkt anders als de meeste fotografen. Iedere foto krijgt aandacht en wordt met zorg nabewerkt. Daarnaast is er geen minimum aantal foto's. Zijn ze leuk voor jullie dan zitten ze erbij. Alle foto's worden in origineel formaat uitgewerkt en als groot bestand toegestuurd. Door deze manier van nabewerken zijn we meer tijd kwijt maar staan we voor kwaliteit.

Nazorg
bottom of page